Begagnade mattor från kontor

Begagnade mattor från kontor

Fina mattor som finns i chefers kontorsrum kan vara riktigt dyra.

Det finns många exempel på högre chefer, som vill visa sin makt och pondus, har köpt stora mattor för många hundratusentals kronor. Dessa mattor senare säljas ut som begagnad kontorsinredning för en bråkdel av det beloppet.

Köpa begagnade kontorsmatta

Att köpa en begagnade kontorsmatta kan vara både lätt och svårt.

Lätt att köpa matta

Köpa begagnade kontorsmatta

Efterfrågan på använda och återbrukade mattor är inte så stor som för t.ex. skrivbord eller kontorsstolar. Detta gör att begagnade mattor oftast är relativt billiga efter som det är få som vill och vågar köpa mattorna.

Svårt att köpa begagnad matta

Svårt att köpa begagnad matta

Att kontrolla nypriset på en begagnade matta kan vara omöjligt. Dessutom kan det vara svårt för de flesta att skilja en 100.000 kr matta från annan matta som kostar 5.000 kr. Till detta finns det risk att mattor både kan lukta eller innehålla ohyra som kan vara besvärliga att ta bort.

Tips när ni köper en använd matta

Tips när ni köper en använd matta

Ett grundråd är att ni ska inte betala jättemycket pengar för en begagnad matta. Det finns säkert en helt ny, ren och fräsch matta som passar era behov som inte kostar 10.000 kr.

Ifall ni är säkra på att ni hittat en exklusiv och dyr begagnad matta som ni dessutom vill ha ska ni naturligtvis slå till. Tänk dock på att lämna in den mattan på en professionell mattvätt så att ni blir av med alla eventuella lukter, kvalster och ohyra.


Allt intressant om begagnade möbler för kontor

Här kan du hitta mycket intressant information och relevant fakta om begagnade kontorsmöbler men också en del kul och lustiga saker gällande använda möbler som kan användas såväl i hemmet som på kontoret.Meny - Begagnade kontorsmöbler
Till förstasidan på www.begagnade-kontorsmobler.seHögst upp på sidan om begagnade kontorsmöblerLängst ned på sidan använda kontorsmöbler
KontorsstolSkrivbordKöpa & SäljaMattor